Dette er sammenlagtvinnerne i Oppsalcupen

Med sesongavslutningen fra Grønmo lørdag, så ble den uhøytidelige Oppsalcupen avsluttet etter ni øvelser. Hele 36 ungdommer og juniorer tok poeng og det ble jevnt i toppen i flere av klassene.

Oppsalcupen startet som et koronatiltak i mai i mangel av konkurranser. Første øvelse var “Hvem er best på streken“. Deretter har det vært øvelser som ultralang, Ola Dilt, utfor-o, sprint, natt, mm. Det er blitt delt ut poeng etter “Trimtexcup-prinsippet”. De to siste øvelsene, KM-natt og selve finalen, er nå unnagjort og resultatene klare. Ekstra gledelig er det at hele 36 13-20 åringer har vært med i én eller flere av øvelsene. Tina og Sondre har som de to eneste tatt poeng i alle øvelsene.

I D15-20 tok Tina en klar seier, mens det var tre løpere som kjempet om andreplassen. Ingeborg kom sterkt på de to siste øvelsene, men Katrine klarte likevel å holde unna og sikret andreplassen. Med seier i finalen, snek Ingeborg seg forbi Ingrid og ble nummer tre.

Anselm har hatt en solid ledelse i H15-20 gjennom hele sesongen. Bak juniorløperen har Ask ligget på andreplass. Med seier i finalen kom Marius sterkt, men klarte ikke å ta igjen Ask, selv om han vant finalen.

Synne S. G. ledet D13-14 med ett poeng før finaleøvelsene, men mistet sammenlagtseieren, til tross for at hun gikk til topps i finalen. Mari hadde en dårligere øvelse hun kunne stryke og kom seg tre poeng foran Synne. De seks beste øvelsene teller i sammendraget. Åse ble nummer tre.

I H13-14 har Sondre vunnet rubbel og bit, med unntak av utfor-o, som Sigurd H. gikk til topps i. Det var derfor lite spenning om hvem som skulle vinne denne klassen før finalen. Sigurd H. ble nummer to og Gabriel nummer tre.

 

Sammenlagtresultater etter ni øvelser:

Fullstendige resultater for alle øvelsene finner dere her.

Les mer om cupen og øvelsene her.

Trenerteamet kommer tilbake med flere o-tekniske øvelser og treninger utover høsten og vinteren.