Ny konkurranse ute: Hvem er best på streken?

Langstrekk er i vinden (33 kilometer, som Bojan Blumenstein og Eirik Kamstrup Hovind løp fra Lindeberg til Ås i palmehelgen er nok litt over the top for de fleste – rekorden ble likevel slått av en gjeng OK Linne-løpere på langfredag), men flere i Oppsal har puslet med lange korridorer, og Snorre har laget en fin økt som også fungerer som en klubbkonkurranse. Nå ligger det ute en korridorøkt som inkluderer et 4,2 km langt strekk fra Fugleleiken til Nøklevann, og i konkurransen vinner den som klarer å holde seg tettest på streken. (Tida er altså underordnet). Deltagerne sender gpx-fil av sporet sitt til Snorre, som har et analyseprogram som viser deltagernes prosentvise avvik fra streken. Konkurransen avsluttes 26.april klokka 20 (men økta kan selvsagt tas senere også!).

Økta ligger her sammen med det øvrige treningstilbudet, bla deg forbi månedens løyper og ned til “andre o-tekniske økter”: https://oppsal.com/?page_id=6196   Det henger ikke postskjermer ute, men start og mål er på tydelige detaljer.

hele-A

Unge lesere som ikke skjønte referansen til Streken anbefales en kikk her: https://www.youtube.com/watch?v=iF4_uLI6TRw

Ja, det var høytid hver gang Osvaldo Cavandolis hissige figur dukket opp på TV-skjermen på 70- og tidlig 80-tall. Streken kom gjerne uannonsert hvis det var litt ekstra tid mellom to oppsatte program. Da slapp man det man holdt på med og løp til apparatet. Sånn var det før.