O-egentreninger uke 16 – 2020 og ukene fremover

For de som savner konkurranser, så har kretsen denne uken ute to høykvalitetsøkter som vi anbefaler at dere benytter dere av. Den ene er en sprintøkt på Lysaker, mens den andre er en mellomdistanse i Lillomarka.

Begge er konkurranselike økter som kan kjøres på valgfritt tidspunkt. Tanken er at GPS-spor lastes opp til Livelox og at dette da blir resultatlista før øktene. Kjør derfor øktene som om det skulle vært en konkurranse. Dvs. varm skikkelig opp, kart i startøyeblikket og fokus og tempo underveis.

Vi håper at 15-16 åringene og junior / senior kan prioritere disse to øktene denne uka. (øktene er åpne for alle)

Kretsens opplegg fremover blir følgende:

Uke 16: Mellom + Sprint (Lillomarka/Fossum)
Uke 17: 3000 m
Uke 18: Lang (Bækkelaget)
Uke 20: Mellom + Sprint (AOOK)
Uke 21: 3000 m
Uke 22: Lang (Nydalen)

Dere finner flere opplysninger på Facebooksiden til Akershus og Oslo o-krets og i Eventor.

I tillegg anbefaler vi at dere forsøker dere på “Hvem er best på streken?“, der det er om å gjøre å ligge mest mulig på streken på et 4,2 km langstrekk fra Fugleleiken syd for Grønmo til Nøklevann. I tillegg til at det er en god treningsøkt, så er dette også en intern klubbkonkurranse hvor tiden er underordnet. Vinneren er den som klarer minst mulig avvik fra streken. Blir det de eldste eller de yngste som trekker det lengste strået over Skullerudåsen? Denne konkurransen avsluttes 26.4.20.

Vi har tidligere informert om treningssiden til Oppsal for våren 2020. Den finner dere her: https://oppsal.com/?page_id=6196 eller ved å klikke på “Aktiv” i menylinjen på hjemmesiden. Vi vil forsøke å holde den oppdatert med månedens løype, o-tekniske økter, link til kretsens sider, mm.

I løpet av uka kommer vi tilbake til hvordan vi legger opp treningene for ungdom og juniorene utover våren.

NB! Det er viktig at du ikke trener dersom du er forkjøla / ikke frisk! Myndighetenes pålegg til smittevern SKAL overholdes. Dette innebærer bl.a. at postskjermene IKKE skal berøres og at treninger kan gjennomføres med inntil 5 personer med innbyrdes avstand på 2 meter. Det skal ikke gjennomføres utveksling av erfaringer, veivalg og strekktider som medfører fysisk avstand mellom mennesker mindre enn 2 meter.

Hilsen trenerne!