Turorientering

Tur-orientering er en flott og trygg måte å holde seg i form i en tid der det blir ekstra mye innesitting på mange.

Oppsals turorientering “Ola Dilt” er perfekt for alle som vil se litt nye sider av marka – både for barnefamilier og de som ønsker en treningstur. Tilbudet går fra april til september. Postene dekker hele vårt område fra Ellingsrud i nord til Sandbakken i sør på vestre side av Elvåga, hele 85 poster er fordelt på 7 kart. I tillegg er det ekstra poster på gjestekart i Lillomarka og Nordre Follo!

Deltagerpose koster kroner 550 og inkluderer kart og ett deltagerhefte. Ekstra deltagerhefter kan kjøpes separat.

I år oppfordrer vi til elektronisk bestilling. Det er flere muligheter:

Dersom du ikke har muligheten til å bestille på nett, kan du ta kontakt med:

Hans Zachariasen, Folkvangveien 54, 1086 OSLO, telefon 99019907

Runar Thorstensen, Nøkleveien 30, 0689 OSLO (selvbetjening)

Last ned brosjyre her:
BROSJYRE 2020

Vi oppfordrer alle til å holde god avstand i skogen, og følge Folkehelseinstituttets smittevernsanbefaleringer. Av smittevernhensyn vil det ikke bli vanlige stifteklemmer på postene i år. Så ta derfor med penn for å notere koder i boka. Det er også mulig å registrere postene på mobil på “Tur-o på nett”.

Hva er TurOrientering?

  • TurOrientering er verdens beste mosjonsform! Den kombinerer gode naturopplevelser med fysisk aktivitet og hjernetrim, noe som gir det godt humør, god helse og mye glede!
  • TurOrientering er turer med mange mål underveis. Hvert må er en post som for barna er en “skatt”.
  • TurOrientering har fire nivå: grønt, blått, rødt og sort. Mer info her.
  • TurOrientering gir det mulighet til både å lære og øve på å bruke kart og kompass.
  • TurOrientering gjør deg kjent i nærmiljøet og kan vise deg ukjente naturperler, mens kulturminnepostene kan gi deg ny kunnskap.
  • TurOrientering er et tilbud som er tilgjengelig hele døgnet hele sesongen – du velger selv når du vil på tur, hvor du vil starte og hvor lang turen skal være. Dukan gå sammen med venner og familie eller alene.
  • TurOrienteirng er et tilbud med stor variasjon. Noen arrangører tilbyr sykkelposte, toppturposter, poster ved kulturminner, flotte utsiktspunkt eller andre naturperler osv.
  • TurOrientering arrangeres av klubber tilsluttet Norsk Orientering og er et av Norges største mosjonstilbud med over 50.000 deltakere i alle aldre.

ALLE kan delta!

Fire nivåer gradert etter ferdigheter og erfaring med kart og kompass, og hvor fysisk krevende det er, gjør at alle kan finne poster og turer som passer.

Ta med barna! Mangfoldet i naturen gir utfordringer og muligheter til spennende opplevelser. Gleden over å finne “skattene” gir mestringsfølelse og selvtillit. TurOrientering gir barna lyst til å gå på tur!

For de minste tilbyr vi dessuten Mini-Dilten helt gratis, med et eget kart ved Ulsrudvann, der barna kan få et eget merke. Ta kontakt på post@oladilt.no eller last ned i menyen.

En aktivitet på tvers av generasjoner.

Ypperlig for deg som vil variere treningen.