Turorientering

Tur-orientering er en flott og trygg måte å holde seg i form på i en tid der det blir ekstra mye innesitting på mange.

Oppsals turorientering “Ola Dilt” er perfekt for alle som vil se litt nye sider av marka – både for barnefamilier og de som ønsker en treningstur. Tilbudet går fra før påske til starten av oktober. Postene dekker hele vårt område fra Ellingsrud i nord til Sandbakken i sør på vestre side av Elvåga, hele 85 poster er fordelt på 7 kart. I tillegg er det ekstra poster på gjestekart i Lillomarka.

Deltagerposen koster 500 kroner og inkluderer kart og et deltagerhefte, med andre ord alt du trenger. Ekstra deltagerhefter kan kjøpes separat (50 kr) hvis det er flere som går sammen. Bestilles deltagerposen via nett for levering med posten vil det påløpe et ekspedisjonsgebyr.

I år oppfordrer vi til elektronisk bestilling. Vi ønsker at flest mulig benytter vår nye betalingsløsning via vår nye nettbutikk.

Alternativ 1:

Nettbutikk på nettsiden til “Ola Dilt”  http://oladilt.no Her kan du betale med kort, vipps eller
faktura. Du velger selv om du ønsker tilsendt konvolutt med posten eller hente selv ved Bølersenteret på Driveinnsalget. 

Alternativ 2:

Direktesalg før sesongåpning (Bølersenteret, som i fjor, søndag 21. mars og 28. mars kl 11-13). Vipps

Om du har spørsmål kan du  henvende deg på e-post til post@oladilt.no 

Dersom du ikke har mulighet til å bestille på nett, kan du ta kontakt med:
Hans Zachariasen, Folkvangveien 54, 1086 OSLO, telefon 99019907
Runar Thorstensen, Nøkleveien 30, 0689 OSLO

 

Oppsal Orientering har en side på turorienteringsportalen ,  http://turorientering.no/oppsal/  På denne portalen finner dere  til en hver tid oppdatert informasjon om Ola Dilt.

På grunn av koronaviruset vil det helle ikke i år bli solgt konvolutter på de faste utsalgsstedene på bensinstasjoner og butikker langs Østmarka.

Lurer du på om dette er noe for deg, oppfordrer vi deg til å prøve litt. Nedenfor er det mulig å laste ned kart til 3 turer fra årets konvolutt.

Last ned Mini Dilten for de yngste:
Mini Dilten 2021  

Last ned brosjyre:
Brosjyre 2021

 

Vi oppfordrer alle til å holde god avstand i skogen, og følge Folkehelseinstituttets smittevernsanbefaleringer. Av smittevernhensyn vil det ikke bli vanlige stifteklemmer på postene i år heller. Så ta derfor med penn for å notere koder i boka. Det er også mulig å registrere postene på mobil på “Tur-o på nett”.

 

Hva er Turorientering og Ola Dilt?

  • Turorientering er verdens beste mosjonsform! Den kombinerer gode naturopplevelser med fysisk aktivitet og hjernetrim, noe som gir deg godt humør, god helse og mye glede!
  • Turorientering er turer med mange mål underveis. Hvert mål er en post som for barna er en “skatt”.
  • Turorientering passer for alle som liker å ferdes i skogen
  • Turorientering gir deg mulighet til både å lære og øve på å bruke kart og kompass.