Prøve skiorientering? Terminlista for 2021 er klar

NOF har presentert terminlista for ski-o-sesongen neste sesong. Ettersom  langrennssesongen ser ut til å bli noe redusert kommende vinter, bør kanskje klubbens mange gode skiløpere kjenne sin besøkelsestid og prøve seg på skiorientering?

2021-sesongen tjuvstarter med Sjusjørennene 12. og 13.desember. Programmet er sprint lørdag og mellomdistanse søndag. Begge løpene inngår i norgescupen for junior og senior.

Helgen 9. og 10.januar er det klart for en ny tur til Sjusjøen, med Ski-O-treff for 22.gang. Her kommer også årets første NM, nemlig langdistansen. Denne helgen er det også tre norgescupløp på to dager: langdistanse, nattsprint og mellomdistanse.

To uker senere kommer sesongens mest kortreiste i form av Lygna ski-o-weekend. Lørdag 23.januar er det Hovedløpet pluss norgescup mellomdistanse. Søndag 24.januar skal juniorer og seniorer gå NM sprint. Oppsal har tatt medalje i de tre siste hovedløpene, og med tanke på hvor mange av våre ungdommer som også trener med Rustad langrenn er det kanskje muligheter i år også!

De to siste skiorienteringshelgene foregår lenger nord. NM mellomdistanse og NM stafett foregår i Meråker 6. og 7.februar. Kanskje Oppsal får et stafettlag med raske 17-åringer på start?

Norgescupfinalen går nok en gang i Tromsø, i år er datoene 13. og 14.mars.

Info på NOFs sider: http://orientering.no/nyheter/terminliste-skiorientering-vinteren-2020-2021/