Oppsal utvider treningstilbudet – ny gruppe på tirsdager

Nå skal alle i trening! Denne tirsdagen startet et etterlengtet tilbud, takk til Stein Mella (hovedbildet) som er pådriver for denne nye treningsgruppa.

Stein skriver:

“Oppstart Oppsal-trening for «RØKLA»
Føler du at dagens treningsgrupper ikke er helt for deg? Er du «gråtass», «(t)yngre, mosjonist, ivrig – men ikke hardt satsende? Da kan du bli med oss!
Vi starter lav-/mediumterskel tirsdagstrening for de som ikke kommer inn under gruppene Råtass, Ungdom, Juniorer eller blant Oppsals mere elitepregede løpere. Målgruppen er i utgangspunktet de som i bokstavelig forstand fortsatt ønsker å komme opp og frem gjennom ei o-løype, men alle som ikke er med «de andre» er velkomne.
Planen er å «snylte» på «ungdom/junior»-gruppas opplegg for trening på kart, men at vi praktisk/fysisk holder noe avstand til deres gjennomføring (også av hensyn til covid-19). Opplegget vil i hovedsak derfor være som angitt for uteopplegget for ungdom/juniorgruppa, men kan tilpasses.
«Vår» gruppe starter/samles kl 19.00 på Skullerud skole (som for de yngre og/eller lovende), men vi samles på et hjørne litt unna. Bør være synbart hvem og hvor vi er.
Treningsopplegget vil ha felles avgang/»avjogg» til starten av kartopplegget/løypene, alle starter deretter som det passer. Skulle det være deltagere som betviler sine egne o-ferdigheter så vil det innimellom kunne være forskjellige nivå på løypene (?). Det er også anledning til å løpe flere sammen, henge på mer rutinerte løpere eller lignende. Det er ikke lagt opp til tett oppfølging eller nybegynneropplæring. Nybegynnere eller yngre må selv alliere seg med noen hvis de ønsker å være med.
Det vil være forhåndspåmelding på Eventor mandagen før for å vite hvor mange kart som må printes. Samme påmelding som for Ungdom/Junior.
Vi antar at dette opplegget kanskje slår enda bedre an mot etter påske. Likevel, noen av «oss» vil delta allerede i morgen og fortsette på tirsdager utover høsten. Veldig hyggelig hvis flere blir med.
Hodelykt er påkrevd for høstens/vinter-treninger.”
Takk til Stein for et strålende initiativ som vi håper mange vil benytte seg av. Og vi minner om at veteranmesterskapet 2021 bare er ti måneder unna – skal vi få se en kjempetropp fra Oppsal i Halden første helg i september? Det hadde vel vært gøy? Første skritt på veien er å bli med på tirsdagstreninger – og ikke minst intervalltreningene på torsdager!