Resultater Oppsalcupen oppdatert med Ola Dilt og ultralang

Da er resultatlisten for Oppsalcupen omsider oppdatert. Fem av elleve øvelser er unnagjort og Ingeborg, Anselm, Synne S.G. og Eskil O. har tatt ledelsen i hver sin klasse. 35 løpere er så langt vært med på én eller flere av øvelsene. Og i kveld er det ny øvelse: klubbmesterskap sprint.

For å ta det siste først: har du ikke meldt deg på klubbmesterskap sprint, så kast deg rundt og gjør det: https://eventor.orientering.no/Events/Show/15123. Fristen er kl. 12 i dag.

Øvelse 2 Ola Dilt ble avsluttet 15. juni og det er poengene registrert på turorientering.no som ligger til grunn for resultatlisten. I D15-20 ble det knallhard kamp om seieren og det endte med tredelt seier til Ingrid B-J, Ane H og Ingeborg, som tok alle postene (93) innen fristen og samtidig inntok øverste plass av samtlige diltere! Også Eskil O. i H13-14 imponerte med hele 86 poster og en 54.plass av nesten 1000 diltere!

Øvelse 6 Ultralangdistanse ble avsluttet 6.juni. Her er det resultatlisten fra Livelox som ligger til grunn. Flere har løpt én eller flere av løypene, men ikke lagt inn GPS-sporet. De jeg vet at har løpt har fått 25 poeng for deltatt. For de som har løpt flere ganger, så er det første gjennomløping som teller ettersom det er beste km-tid som gir rangeringen.

Minner også om Streken, som vi har utsatt fristen til 20.august, så her bør det være mulig å forsøke seg i løpet av sommerferien. GPS-sporet sendes Snorre, når du har løpt. https://oppsal.com/?p=8124 Øvrige øvelser avventer vi til høstsesongen.

Sammenlaglistene finner du her: Resultater fem av 11 øvelser.

Gi beskjed til Snorre dersom noe er feil, så retter vi det raskt.