Råtassene klarer alt – se bilder fra sommeravslutningen

Oppsals råtasser fikk virkelig testet seg på sommeravslutningen. Forhåpentligvis blir det mange råtasser på klubbmesterskap sprint, men mange har også dratt på ferie, og råtassene hadde derfor sommeravslutning forrige tirsdag. Hovedtrener Dagrun har gitt denne rapporten:

“Istedenfor vanlig trening, ble det langkonkurranse med en god del uvanlige poster. I god råtasskonkurranse-stil var det både quizpost og jungelløype.

Postene bød også på “skiskyting” og vassing ut i Nøklevann, og ikke minst en levende post som måtte fanges. Noen av postplasseringene var også av den mer utradisjonelle varianten, som f.eks. under sti krysser bekk og under stein.

Råtassene viste nok en gang at de lever opp til navnet, og at de aller råeste råtassene, de finner vi i Oppsal orientering.

Lagene viste godt samarbeid, høy fart, topp innsats og god o-teknikk. Vi gleder oss til fortsettelsen, råtasstreningene starter opp igjen så fort sommerferien er over.

Dagrun”

Her er flotte bilder fra avslutningen. Det ser ut som en topp kveld, kanskje så bra at råtassene får med enda flere venner etter sommerferien. Og så håper vi det blir mange løp til høsten!

Denne bildekrusellen krever javaskript.