Camp Romerike: endelig en kretssamling for ungdom igjen

I helgen var en god del av Oppsals ungdomsløpere på Camp Romerike. Et herlig opplegg med sprint, patruljeløp, langdistanse og overnatting i skogen.

O-landsleiren ble avviklet i en redusert utgave i fjor, kretsens vårsamling har blitt avlyst de to siste årene, det samme har Camp Stokke. Disse samlingene er så viktige for det sosiale limet på tvers av klubbene for ungdommene i Akershus og Oslo O-krets, men i koronaperioden har det vært umulig å gjennomføre dem. Men da kretsens sommersamling Camp Stokke ble avlyst i år også, tok arrangørene Østmarka og Fet grep, og trommet sammen Camp Romerike, et flott opplegg som startet med sprint på Lillestrøm, busstransport til Hvalstjern og lagkonkurranse ut til Fets skihytte der telt, lavvoer og hengekøyer ble plassert ut og mat servert av ledere fra de ulike klubbene.

Oppsal var en av de største klubbene, og gjorde seg heller ikke bort i konkurransene!

På sprinten vant Synne Nordby Hvenekilde D13-14, mens storesøster Tale gjorde det samme i D15-16. Sondre Olaussen tok en delt andreplass i H15-16.

I lagkonkurransen var klubbene blandet. Synne Nordby Hvenekilde og Tuva Berger Gjelstad var på laget som tok flest poeng i D13-14, Mari Kalleson og Synne Utseth Bøhlerengen det samme i D15-16.

På langdistansen søndag ble det seier til Vinjar Tveito i H13-16C, Christoffer Ånensen og Sondre Olaussen ble nummer 1 og 3 i H15-16 og Synne Nordby Hvenekilde og Tuva Berger Gjelstad nummer to og tre i D13-14.

Alle resultater, løyper og strekktider fra sprinten.

Resultatene fra lagkonkurransen

Alle resultater, løyper og strekktider fra langdistansen.

Stor takk til arrangørene for en flott inngang på sommeren for over 100 av kretsens ungdommer! Bækkelagets Pål Christian Ingierd har laget en flott video fra samlinga!

Og her er noen bilder, enten fra Kari-Ann eller fra arrangørene:

Denne bildekrusellen krever javaskript.