26 på ungdommenes klubbkveld

17 ungdommer og 9 foreldre deltok på tirsdagens klubbkveld for ungdommene. Kvelden markerte forøvrig slutten på vintertreningen ute og inne fra Skullerud skole. Disse har i hovedsak bestått av o-tekniske økter med kart og hodelykt, styrketrening og ballspill.

Kvelden startet med løpsteknisk trening (fartsleik) ute og fortsatte inne med o-teori, gruppearbeid og kveldsmat. På tampen ble det også tid til en prat om Tiomila og Vårstafetten, hvor Oppsal kommer til å stille med flere ungdomslag.

Presentasjonene fra klubbkvelden finner dere her:

Forenkling

Vårsesongen

Nå venter de første løpene her i området. Kommende tirsdag starter sprintcupen Oslo City Cup med løp fra Voksen skole ved Hovseter. Ut mars vil det fortsatt være intervalltrening fra Haraløkka. I april vil ungdommene få bryne seg på o-tekniske økter på torsdagene.

Takk for innsatsen i vinter!