Løpsteknikk, kveldsmat og o-teori

Tirsdag 21/3-17 blir det ny klubbkveld for ungdommene (H/D 13-16). Da vil det være løpsteknisk trening fra Skullerud skole kl. 18 (Merk tidspunktet!), før det blir o-teori og kveldsmat i klubbhuset til Rustad (fra ca. kl. 1930). For de eldre er det oppmøte for trening ute kl. 19, som normalt.

For 13-16 åringene blir det mulighet for en rask dusj / skifting før vi forflytter oss ned til klubbhuset til Rustad (ved Rustad skole). Husk håndkle og skift!

Vi handler inn brød, pålegg, melk, juice og frukt. Om det er noen som har matallergier, så gi beskjed i forkant. Vi har ikke påmelding, men setter pris på om du gir beskjed om du kommer til kveldsmaten, slik at vi kan kjøpe inn passende mengde mat (enten i kommentarfeltet på FB eller via mail snorreprivat (a) veggan.no.

Det o-tekniske opplegget inne vil ha fokus på forenkling av kart / poster og det vil bli litt arbeid i grupper. Vi regner med å avslutte ca. kl. 21-2115 på klubbhuset til Rustad.

Velkommen!