Velkommen til ny sesong for Råtassene

Våren er her (den var her iallfall etpar dager) og det begynner å krible i o-skoa. Som vanlig er det Oslo City Cup (OCC) de første tirsdagene på våren. Første løpet var det 23 Råtasser som deltok! Etter OCC så har sannelig kretsmesterskap sprint også fått plass på en tirsdag, men så ENDELIG 16.mai begynner Råtasstreningene. Det er såpass sent at vi har lagt inn to bonus-råtass-treninger torsdag 4.mai og torsdag 11.mai.

Treningsplan finner dere nedenfor og utskriftsvennlig versjon her.

Benytter anledningen til å be alle sette av 20-21.mai. Da arrangerer Oppsal 15-stafetten/Råtasskonkurransen/Knut Valstads minneløp fra Haraløkka.  Det betyr kjempeartig lagkonkurranse og o-løp for barna og dugnad for voksne (eneste dugnaden vi har).

10-11.juni er det O-troll-samling, som er en treningssamling for 9-12-åringer for flere klubber i Oslo. Sosial og artig samling og det pleier alltid være en stor gjeng fra Oppsal som drar. I år er det Lillomarka som arrangerer.

Har du spørsmål om treninger eller trenger hjelp til påmelding til o-løp eller lurer på noe annet så ta kontakt med undertegnede.

Vi sees!

Mvh

Kari-Ann og resten av trenerteamet.
E-post: oppsalkids (a)  gmail.com

 

treningsplan-råtass-våren 2017.pdf