Velkommen til Verdens o-dag!

Onsdag 24. mai er det Verdens o-dag! I den forbindelse oppfordres alle skoler å la elevene prøve orientering. Orientering er både spennende og nyttig!

Oppsal orientering tilbyr treningsløyper i Godliaskogen og ved Haraløkka til skolene i bydelen onsdag 24. mai. Treningsløypene har vi benyttet på våre treninger for barn i alderen 9-12 år og de passer både for de som aldri har prøvd orientering før og de som er mer erfarne. Opplegget egner seg for barn i alderen 9-10 år og oppover. Opplegget består av 4-6 runder á ca. 1 km med forskjellig vanskelighetsgrad. Skolene vil få tilsendt en pdf-fil med løyper 1-2 uker før Verdens o-dag og skolene må selv skrive ut disse. Oppsal orientering sørger for å henge ut poster, som vil henge ute mellom kl. 8 og 16 på onsdag 24. mai.

Dersom din skole ønsker å delta på dette, vennligst ta kontakt på oppsalkids@gmail.com.