KlubbenTrening

Mange Oppsalungdommer på kretssamling

I helgen var 12 av ungdommene på samling med kretsen i Halden. Heming var arrangør for samlingen som samlet godt over 100 deltakere.

Fredag var det avreise med buss og privatbiler. Underveis til Halden ble det tid til en treningsøkt i regnværet i Ingedal. Tema var korridororientering. Deretter bar det videre til Halden og overnatting på hotell.

Lørdagen ble i hovedsak tilbrakt på klubbhytta til Halden SK, Høyåshytta. Førsteøkten var postplukk. Deretter var det gjennomgang av løypene og inndeling i stafettlag. Andreøkten ble tomannsstafett hvor hver løper løp to etapper.


Etter middag ble det tid til gjennomgang av noen av løypene, før skiskytter Fanny Horn Birkeland holdt foredrag og arrangerte Kahootquiz. Lenge ledet Oppsalgutten_04, men måtte dessverre gi tapt mot slutten.

Søndag var det frokost og utsjekking, før snuten ble vendt hjemover. Underveis ble det tid til en ny treningsøkt, denne gangen av det litt vanskelige slaget. Det var en litt sliten gjeng som ankom Brynseng søndag ettermiddag etter en bra tur.

Takk til Roar Pedersen og Eilert Aamodt, som deltok som trenere på samlingen (og fotografer).