NM langdistanse: Tina nær bronse, alle fire på premieplass

Oppsals juniorer leverte herlig innsats på langdistansen i NM i Malvik. Alle fire klarte premieplass i trøndermyrene.

Den beste plasseringen fikk Tina Kalleson, som ble nummer fire i D17-18, bare 21 sekunder fra bronsemedaljen.

Tina mistet medaljen med noen sekunder i fjor også, men nå blir det snart stang inn: https://oppsal.com/?p=5197

I samme klasse ble Amelie Aamodt nummer 16.

Anselm Reichenbach var eneste herreløper fra Oppsal på start, og han debuterte i junior-NM med 16.plass i H17-18, 11 minutter bak vinneren. Men det er verd å merke seg at åtte minutter av Anselms tidstap kom til første passering.

I D19-20 ble Ane Sofie Krogh nummer sju. Også Ane tapte nesten alt hun var bak teten i første del av løypa.
Lørdag fortsetter NM for Oppsal-juniorene, da er det mellomdistanse på programmet.