NM mellom: Sterk femteplass for Ane i krevende løyper

Ane Sofie Krogh fikk til årsbeste og klarte en sterk femteplass i D19-20 på mellomdistansen i NM lørdag. I krevende løyper ble det litt opp og ned for Oppsals fire.

Ane på premieseremonien.

For 17-18 åringene gikk det ikke helt veien i krevende løyper i dag. Tina Kalleson hadde en lei bom, men løpet var likevel var godt nok til premieplass. Både Amelie Aamodt og Anselm Reichenbach måtte dessverre tåle disk i dag. Men det er sånt som kan skje, og vi husker at alle fire løp inn til premie på langdistansen. Det er små marginer.

Resultater: https://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=10487&groupBy=EventClass

Søndag avsluttes NM med stafett, og Oppsal stiller damelag. Det blir spennende å se hva våre tre juniorer kan prestere. De løper i alle fall helt uten press mot seniorer i norges- og verdenseliten, så vi krysser fingrene for at det blir en fin stafettopplevelse!