NM stafett: To solide etapper, lover godt for junior-NM

Oppsals kvinnelag fikk dessverre ikke fullført stafetten under NM i Malvik søndag. Amelie Aamodt våknet med sår hals på morgenen, og slik situasjonen er nå skal man ikke ta noen sjanser. Dermed var det klart allerede før start at Oppsals lag ville måtte bryte etter to etapper. Men på de to etappene ble det til gjengjeld levert svært bra løping: Ane Sofie Krogh og Tina Kalleson sørget for at Oppsal lå på 14.plass da de altså måtte avslutte stafetten. Det var selvsagt trist å ikke få fullføre, men å få opp reserver på kort varsel til Trondheim var umulig. Uansett var det en oppløftende slutt på mesterskapet for våre løpere, og at det rene juniorlaget lå på 14.plass etter to etapper gjør selvsagt at forventningene øker før junior-NM i Fana kommende helg!