Klubbmesterskap tirsdag 15.september – meld dere på!

Tirsdag 15.september er det klart for årets klubbmesterskap. Påmeldingen har åpnet i eventor, og det er bare å melde seg på allerede nå – på grunn av smittevernsreglement er det nødvendig med forhåndspåmelding. Ordinær påmeldingsfrist er søndag klokka 2359. NB! de som skal skygge, eller være tilskuere, melder seg på som “skygge” slik at vi er sikre på at det er lovlig antall på arrangementet.

Arenaen blir ved Grønmo, i et terreng som ikke er så mye brukt til trening de siste årene. Det blir fri start fra rundt 1730, og på grunn av lysforholdene blir det litt kortere løyper med mellomdistansepreg.

Absolutt alle anbefales å melde seg på! Og skal du ikke løpe er du hjertelig velkommen i arrangørstaben, kontakt Arild på 41456331!

Påmelding og mer informasjon her: https://eventor.orientering.no/Events/Show/13658