13-16Junior og seniorTrening

Oppsalcupen suser videre – her er resultatene så langt

Tre av ti øvelser i Oppsalcupen er unnagjort. Hele 29 løpere har hittil fått poeng i den uhøytidelige cupen, og det er jentene som er flest. Nå er stillingen så langt klar.

Ungdommene og juniorene har vært gjennom et 4,2km langstrekk, utfor-/skråli-o fra Lille Haukåsen og ultralangdistanse i det krevende terrenget ved Sandbakken. Jenteklassene har flest deltakere – totalt 17 av de 29 registrerte. Men både antall deltakere og stillingen kan fort endre seg. Det gjenstår syv øvelser, hvorav to pågår nå, og det er mulig å stryke de fire dårligste.

De to øvelsene som pågår nå er å sanke flest mulig Ola Dilt poeng, samt å skrive Oppsal med GPS-spor. En sjette øvelse kommer i løpet av uka. Det blir sannsynligvis en mellomdistanseløype med både A- og B/C-nivå. Den løypa vil også bli liggende som månedens løype.

Les mer om cupen her.