Klubben

Penger tilbake for Nordjysk 2-dages – info

Som de fleste husker ble årets Nordjysk 2-dages avlyst da Danmark stengte ned rett før avreisedagen, og klubbens tradisjonelle sesongstart ble derfor kansellert. Reiseleder Martin R har gjort en kjempejobb med å få refundert mest mulig av utgiftene, og nå er regnskapet klart. Vi kan betale tilbake rundt 55% av egenandelene.

Løpere 16 år og yngre får tilbake 935 kroner av sin egenandel.

Løpere 17 år og eldre får tilbake 1485 kroner av sin egenandel.

Pengene utbetales fortløpende, men du må sende ditt kontonummer til Eilert Aamodt; eilert.aamodt@gmail.com

Så er neste spørsmål hva vi gjør med Nordjysk 2021? Det er en stund til og ingen vet hvordan verden vil se ut våren 2021. Men mest sannsynlig vil ikke alle være coronavaksinert og det kan fortsatt være
restriksjoner. Dessuten er Oslo-Fredrikshavn fergen innstilt og reiseruten må endres, muligens til ColorLine fra/til Larvik begge veier.
Det var plassene på ColorLine hjemover som var mest etterspurt. Nedover f.eks. tidlig på fredag vil sikkert også være en populær avgang. I fjor bestilte Martin fergebilletter i juni (!) for mars i år, og spørsmålet er jo om vi skal våge å bestille ennå. Her ønsker vi å lodde stemningen – det kommer en meningsmåling på facebook-siden ganske snart.