13-16Junior og seniorKonkurranse

Barlindkohorten: Oppsal med flest ungdomsløpere

Oppsal var største klubb i ungdomsklassene da Nydalen arrangerte Barlindkohorten søndag. Seier til Sondre Olaussen i H13-14 (her hadde Oppsal tre i topp seks!) og tredjeplass til Mari Kalleson i D13-14 var de beste plasseringene, men det var flott innsats over hele fjøla, og ikke minst: 22 startende ungdommer – ingen disk!

Løpet ble arrangert etter samme modell som Lille Gromløpet, med flere startgrupper og tømming av arenaen etter hver klasse. I følge arrangørene fungerte det fint, og det var bare noen få ganger smittevernansvarlig måtte minne ungdommene om å holde avstand.

Arrangørene i Nydalen hadde sørget for å gi seg selv en lang dag på arena ved også å sørge for årets første (?) løp for D17 og H17, og Oppsals løpere bet bra fra seg her også. 12.plass var beste resultat i begge klasser, til hhv Tina Kalleson og Anselm Reichenbach – veldig bra av juniorene!

Resultater: https://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=13054&groupBy=EventClass

Korrekt avstand i heiagjengen.
H17-troppen: Per Ivar, Truls og Anselm.