KlubbenStafetter

25-manna 2024: 100 dager igjen – hold av datoen!

Om du ikke har startet oppkjøringen allerede er det på tide nå! I dag er det 100 dager igjen til årets klubbtur-høydepunkt, 25-manna! I fjor stilte vi tre lag og fikk førstelaget inn på en solid 40.plass – i år sikter vi enda høyere, (hva med topp 20?) og ikke minst lever stadig drømmen om FIRE lag og 100 Oppsal-løpere på start i Haninge utenfor Stockholm!

Da trenger vi både at folk holder av helgen (11.-13.oktober), melder seg på – og ikke minst at flere medlemmer børster støvet av o-skoene. For dette er en supersosial knalltur, felles busstransport, sagnomsuste godis- og middagsstopp, hotellovernatting og Oppsal i fight med over 300 andre klubber i en av de mest imponerende mønstringene av o-løpere man kan finne. Ettersom det er etapper for alle aldre og nivåer har de virkelig sine ord i behold med slagordet «verdens beste KLUBB vinner».

Internpåmeldingen åpnet tradisjonen tro på bussen på vei hjem fra stafetten i fjor, og pr nå er allerede 63 løpere påmeldt. Men skal vi klare fire lag må vi altså ha 100!

Som vanlig blir det 25-mannatreninger utover høsten, både i ren klubbregi og sammen med andre klubber. Så her er det bare å komme i gang!