Konkurranse

Oppsal i Italia: Bjørg Ingunn leder etter to av fem dager

Familiene Hoven/Fjogstad og Christensen/Nikolaisen er på plass i Dolomittene for Italia 5-dagers, og Bjørg Ingunn Fjogstad har så langt tatt kommandoen sammenlagt i D70 etter seier og andreplass på de to første etappene! Per-Ivar rapporterer fra Italia:

«Tøffe tak med skråli og krevende fysisk terreng i Andalo i Dolomittene første dag, men perfekt for rutinerte Bjørg Ingunn som dro i land seieren. Litt lettere å løpe i dag, og fortsatt strålende av Bjørg Ingunn med andreplass og sammenlagtledelse så langt. Satser på at vi andre klatrer etterhvert. Apropos klatre, i morgen er det 4 kilometer fra parkering til arena!

Marte ble forøvrig hero of the day i går, som reddet en sterkt blødende gammel mann ut av skogen. Ofret oppsal-trøya for å stoppe blodet, fikk heder og ære på speaker og en halvtime trukket fra på løpstiden.»

Resultatene her: