KM mellom: Gull til Christoffer, en sølv, to bronse

Christoffer Ånensen tok hjem KM-tittelen på mellomdistanse etter et nær prikkfritt løp i Asker lørdag. Han vant H17-18 med nesten to minutter til Emil Husebye Aamodt fra Fredrikstad. Sondre Olaussen ble nummer tre i klassen, fem sekunder bak Aamodt, men får sølv i KM ettersom Fredrikstad tilhører Østfold o-krets.

Det ble bronsemedalje i begge seniorklassene. Ingeborg Roll Mosland stilte i D21 og imponerte ved å bli beste norske løper, bak Nydalens svensker Alive Hugosson og Helena Karlsson, men foran f.eks vcupløper Kaja Winsnes Nordhagen fra Ås-NMBU. Det må være lov å si at løpet setter vrakingen av Ingeborg til junior-VM i et enda merkeligere lys.

Vegard Jarvis Westergård sikret også bronse, bak Tyrving-løperne Bjørn Ekeberg og Anders Brokstad Tiltnes. Det var 44 sekunder fram til gullet.

I ungdomsklassene var Synne Syversen Gihle nærmest medalje med fjerdeplass i D15-16.

I klasser uten KM-status ble det andreplass til Espen Aubert i H40. Silje Syversen og Marius Gihle hadde de to raskeste tidene i Åpen B, mens Nils Nikolaisen tok tredje- og Ulrik Juveli Pedersen femteplass i H11-12.

Hele 49 løpere fra Oppsal stilte til start, dermed var vi nest største klubb, bak Nydalen, men en foran Tyrving!

Resultater

Det var en mer beskjeden størrelse på Oppsal-troppen i Fossumløpet søndag, men Synne Syversen Gihle og Tuva Berger Gjelstad leverte fine løp i Trimtex Cup ved å bli nummer seks og sju i D15-16. De var henholdsvis 3.51 og 4.27 bak vinneren i et tett løp.

Konstantin Kunckel ble nummer åtte i H21, mens Thor Mella hadde tredje beste tid i Åpen AL.