Heftig o-trollsamling med besøk av Bunnefjordhaien

Råtassene hadde en herlig O-Trollsamling på Breivoll gård. Første økt besto av en o-løype i skogen, mens arrangør Bækkelaget hadde ordnet i stand en Råtasskonkurranse til andre økt. Der kunne gjengen vår få prøve seg på både å bygge høye tårn av det de fant i naturen, svare på quiz og vasse ut til den svømmende haiposten i Bunnefjorden. Meget god stemning.

Med grilling, kubb og sosiale aktiviteter nesten i små timer, ble det sovet godt gjennom natten, til tross for at enkelte på forhånd mente at de skulle døgne.

Dagen etter var det duket for nok en morsom økt – med tidligere verdensmester Carl Godager Kaas sin o-versjon av Mesternes mester, balanseøvelser, hoderegning, synfaring, m.m. I det hele tatt en meget fornøyd gjeng som dro hjem på søndag.

Terningkast 6 til Bækkelaget som arrangør. Og det var overnatting i telt – som trening til fremtidige Tiomilaer og Jukolaer…