Vi er i gang: seiere begge dager, litt stafett-trøbbel

Den nasjonale orienteringssesongen ble for alvor sparket i gang med nyvinningen Halden O-meeting, et konsept som riktignok føltes ganske kjent. Den største endringen fra tidligere var nok at ungdomsstafettene lørdag hadde blitt endret fra fire klasser tidligere (D og H 11-12, D og H13-16) til bare en (11-16) i år, et format nokså tilsvarende ungdomkavlen i tiomila med to gutter og to jenter på hvert lag (riktignok med to C-etapper, mot en i tiomila). Stafettene gikk lørdag, og Oppsal stilte tre lag. det ble levert råsterkt på første etappe, med tre Oppsal-lag i topp fire. Det ble det litt rusk utover, og bare andrelaget fikk godkjent løp, og kom inn på 12.plass . Vi skriver det på at det er en stund siden forrige stafett nå. Lagleder Kari-Ann sier:

“Ungdomsstafetten i Halden ble en fin gjennomkjøring før 10-mila. Vi stilte med 3 lag. Vi fikk kjent litt på hvordan det var å løpe stafett igjen, og en påminnelse om at alle må sjekke koder på alle poster!”

Da satser vi på at alle koder sjekkes på tiomila! Det er uansett ingen tvil om at det er moro med stafett, og vi kunne jo ønsket oss at Halden hadde tatt sjansen på å blåse liv i Vårstafetten også for eldre klasser. Det er ikke flust av stafetter på den norske terminlista.

Det ble to klasseseiere i de individuelle mellomdistanseløpene lørdag: Nils Nikolaisen klinket til med delt seier i fellesstarten i H11-12, mens Ram Rayamajhi hadde bestetid i B-åpen!

Resultater lørdag

Resultater stafett lørdag

Søndag var det langdistanser, og Ingeborg Roll Mosland leverte et sterkt løp og tok seieren i D17-18E. Ram fikk nok en bestetid i B-åpen.

Resultater søndag

Bilder fra lørdagen:

Denne bildekrusellen krever javaskript.