Påsketrippelen og annen påsketrening

Påsken står for døren og en del reiser bort. Men Oslo er absolutt ikke det verste stedet å være den kommende uka, spesielt ikke når marka begynner å bli bar. I Østmarka er store deler av terrenget snøfritt og det er bare å komme seg ut! Bildet over er fra Østmarka sist helg!

Påsketrippelen:

Det er derfor helt perfekt at Oppsal orientering, Østmarka OK og Lillomarka har gått sammen om en uhøytidelig cup med tre løp og resultatliste på Livelox.

Cupen har fått navnet Påsketrippelen og du kan løpe når det passer mellom palmesøndag (flere er ute allerede) og 2. påskedag. Man kan løpe de ulike arrangementene i den rekkefølgen man ønsker (trenger altså ikke starte med Påsketrippel 1). Resultatlistene lages ut fra opplastede Livelox-spor. Oppsals løype er gratis for Oppsals medlemmer, men husk å VIPPSe de andre arrangørklubbene når du deltar der.

Du finner info om de tre delarrangementene her:

Lillomarka OL: Påsketrippelen 1
Østmarka OK: Påsketrippelen 2
Oppsal orientering: Påsketrippelen 3

Sprinttrening:

Vil du derimot heller løpe en sprintøkt, så har AOOK v/ Jon Aukrust Osmoen laget en økt på Rodeløkka. Det er riktignok ingen postmarkeringer ute, men økten holder god kvalitet og er absolutt en bra trening for de som liker sprint.

Også den økta ligger i Eventor: AOOK-økt Rodeløkka.

Satser du mot NM-sprint, KM-sprintstafett eller Oslo city cup, eller rett og slett ønsker best utbytte av økten? Da lar du være å se på strekkene før du står på startstreken. Dette gjelder forsåvidt alle o-tekniske økter!

O-teknisk jr/sr:

Lars (med hjelp fra Petter N.) har laget en retnings- og postplukkøkt, rettet spesielt mot juniorer og seniorer på kartet Klemma, som vi har fått lov til å bruke av Bækkelaget. Den økten blir lagt ut på vår interne Facebookside, så ta en sjekk der for link til kart og Livelox. Terrenget er veldig bra og er et område vi sjelden har trent i. Og økten er gratis for alle Oppsals medlemmer!

Ola Dilt:

Turorienteringen er i gang for fullt og det henger en mengde poster ute i skogen. Nytt av året er at du kan kjøpe både kart og konvolutt på nettet, i tillegg til flere salgssteder rundt om i området. Ola Dilt er både en fin måte å bli kjent i Marka på og ikke minst en bra treningsform. Ola Dilt er også Oppsals beste inntektskilde, så husk å reklamere og snakke varmt om Ola Dilt til kjente og ukjente!

Mer info om Ola Dilt finner du her: https://oppsal.com/?page_id=78

Ukens løype og annet opplegg:

Mange klubber legger ut Ukens løype eller andre treninger i Eventor. Husk å velge “Alle løp (inkludert nær- og klubbløp)”, så får du tilgang på alt som legges ut.