Husk internpåmeldingen til vårens sprintstafetter

Av og til kommer sjansen til å kjempe skulder mot skulder mot en verdensmester. Sprintstafett er en slik mulighet, og i vår krets er vi så heldige at vi har både sprintstafetter og verdensmestere som stiller til start.

Rett etter påske kommer mesterskapene i sprintstafett, det er kort reisevei til begge, henholdsvis KM på Ås og NM på Jessheim.

TORSDAG 21.APRIL er det klart for tidenes første kretsmesterskap i sprintstafett. Arena blir ved Universitetet på Ås, altså i flotte omgivelser! Her blir det klasser for alle. Det er KM i ungdomsklassene D og H13-16, junior/seniorklassene D17 og H17 og veteranklassen D og H140 for de over 35 år (her må samlet alder for tre løpere være over 140 år). I tillegg er det stafett for de under 12, selv om det ikke er KM-klasser for dem.

KM-klassene har 4 etapper som skal fordeles på to eller tre løpere. D og H11-12 har to etapper. Vi bør kunne stille mange lag denne kvelden! Påmeldingsfrist i internpåmeldingen er ANDRE PÅSKEDAG, mandag 18.april klokka 1800 – så det er like greit å gjøre unna den påmeldingen før ferien!

SØNDAG 1.MAI er det NM sprintstafett på Jessheim. Her kan alle som er født i 2005 eller tidligere stille til start. Det skal være to kvinner og to menn i lagoppstillingene, formatet er D-H-H-D. Påmeldingsfrist i internpåmeldingen er 20.april klokka 1800. Klubben har som mål å stille minst fire lag. Her blir det masse action, og er du ikke på laget bør du uansett ta turen som heiagjeng.