67 fra Oppsal på andre løp i Oslo City Cup

Det er ingen tvil om at løpslysten har truffet klubben med full styrke i vår – 67 Oppsal-løpere stilte til start da Lillomarka arrangerte det andre løpet i årets Oslo City Cup. Dermed var Oppsal nest største klubb, bare slått av Nydalens 82 startende.

Kjell Winther (H70) sto for kveldens eneste klasseseier.

Det ble også pallplasser til Aksel Nikolai Aubert (andreplass H13-16), Christoffer Ånensen (tredjeplass H13-16) og Sigve Vågsnes (tredjeplass H40), mens Bent Erik Skaug (H50 – hovedbildet), Ingeborg Roll Mosland (D17) og Tuva Berger Gjelstad (D13-16) var tilsammen 14 sekunder (2+4+8) fra hver sin pallplass!

Raskeste kilometertid av en Oppsal-løper ble levert av Ola Marius Pedersen med imponerende 5.17 i en løype som gikk i blanding av boligområder og nærskog. Det holdt til 14.plass i H17.

Oppsal stilte med hele 16 råtasser/rekrutter, der flere deltok for første gang, og tilsammen 38 løpere under 17 år!

Tre av fire løp teller når lista for den avsluttende jaktstarten skal settes opp, og Sigve Vågsnes har overtatt sammenlagtledelsen i H40: https://eventor.orientering.no/Standings/View/Series/765?scoreMode=Time