Knallsuksess for Ola Dilt-åpningen, god stemning i marka

Endelig var det tradisjonell Ola Dilt-åpningsdag igjen etter to år med pandemirestriksjoner! Ola Dilt-gjengen rapporterer om stedvis kø ved åpningen og godt over 300 solgte konvolutter. Turorientering holder på populariteten, det var bare blide fjes å se…

For de som ikke hadde anledning til å komme på åpningsdagen finnes det flere muligheter. En er selvsagt å bestille eller laste ned digitalt på turorientering.no, husk å søke opp arrangør OPPSAL, men hvis du vil ha konvolutten i hånda raskest mulig finnes det tre selvbetjeningsutsalg:

Bølerbakken 5B, Bøler (Skjelbek).
Johan Castbergs vei 53, Trosterud (Stenstad).
Folkvangveien 54, Høybråten (Zachariasen)

Her kan du få både kartpakke, familiehefte og turkart over Østmarka – betal med Vipps 558590

Grillpølser hører med på åpningsdagen