Sesongstart på mange fronter, seier og pallplass i Sverige

Oppsal-løperne spredte seg godt denne første helgen i april, og det var løpere i aksjon i konkurranser både i Vestfold, Østfold og Sverige.

Det var tradisjonsrike Strømstadmedeln som fristet tre blad Nikolaisen til en tur over grensen, og de markerte seg definitivt. I nydelig terreng rett ved langdistanseterrenget fra VM 2016 slo Per-Ivar til med seier i H40, mens Nils juble for pallplass i H11-12. Tredjeplass ble det også på Alfred i Åpen Medelsvår, slik at turen til Godisfabriken etter løpet var velfortjent.

Nils på pallen med vinner Axel Persson (FK Herkules) og Joel Gustafsson (Eds SK).
Bedre enn buff i premie! (alle foto: Per-Ivar)

Men det var ikke nødvendig å krysse grensa, terminlista viste to løp i Østfold denne helgen. Fredag var Thor Mella eneste Oppsal-løper i Fredrikstads nattløp Nattsvermeren. Thor løp inn til 8.plass i H40.

Dagen etter var arrangørene i Fredrikstad nok en gang i aksjon, nå med Blåveissprinten. 11 Oppsal-løpere stilte til start. Jonas Krogh leverte bestetid i Åpen AK, Arnhild Krogh ble nummer tre i D50.

På andre siden av fjorden stilte fire Oppsal-løpere til start i Vestfold 2-dagers. Sigve Vågsnes og Ola Marius Pedersen markerte seg i toppen i H21: lørdag ble Ola Marius nummer 4 og Sigve nummer 7, søndag ble det en ny fjerdeplass på Ola Marius, men da snek Sigve seg på plassen foran! Ulrik Juvli Pedersen og Martina Vågsnes leverte to fine løp i hhv H og D11-12.

Denne uka er det mange muligheter til å løpe – allerede tirsdag er det andre løp av Oslo City Cup, og så håper vi å se mange løpere på Halden O-meeting, der det er mellomdistanse og ungdomsstafett lørdag, langdistanse på palmesøndag!