Over 400 startende da Oppsal arrangerte OCC-premieren

Løpere venter på å komme i gang på Manglerud.

Sur vind og haglbyger stoppet ikke våryre orienteringsløpere: 435 startende fikk nyte godt av fine løyper da Oppsal arrangerte første løp av årets Oslo City Cup.

Denne sprintcupen er tilbake etter to års koronapause, og det var tydelig at den var savnet, her var det klubber fra Nordland, Trøndelag, Telemark og Vestfold, Østfold, Mjøs-O, Buskerud og Sverige på startlista – i tillegg til hovedtyngden fra Akershus og Oslo.

Oppsal hadde 56 startende løpere (bare to færre enn største klubb; Nydalen) 15 av dem råtasser – utrolig bra!

Det var mange fine prestasjoner og sterke resultater: Julia Brox Rayamahji hadde bestetid i D rekrutt, mens klubbleder Vigdis Hobøl gikk foran og leverte beste plassering i konkurranseklassene med sin andreplass i D40.

Marius Aamodt ut fra start

Sondre Olaussen (nr 3, H13-16), Sigve Vågsnes og Espen Aubert (nr 3 og 4 i H40) og Ingeborg Roll Mosland (nr 7, D17) var alle under minuttet bak vinneren i sine klasser – noe som er viktig ettersom cupens femte løp er en jaktstart!

Her finner du resultatene fra Oslo City Cup løp 1: https://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=16308&groupBy=EventClass

Men jaktstarten er basert på tre av de fire første løpene, så om det gikk litt skeis i går, eller du ikke fikk deltatt, så kommer det en ny mulighet allerede tirsdag fra Lillomarka arena!

Fornøyd løypelegger underveis.

Se innbydelsen for alle løp her

Takk til Tina for kjempefine løyper, til Roger for stødig løpsledelse, til Bent Erik og Jonas for sikker tidtagning og til alle som bidro med rigging, hjelp på start, vakthold, postutsetting og -innhenting!

NOFs sider har også omtalt Oslo City Cup-starten.