Frisk opp garderoben nå – klubbshopen er åpen ut uka!

Nå er klubbshopen hos Trimtex åpen – frist for bestilling i vår er søndag 3.april!

Benytt sjansen nå til å friske opp garderoben! Du kan bestille kort- og langermede løpstrøyer, sprinttrøyer og overtrekksjakker og -bukser i klubbdesign. I tillegg gis det rabatt på andre produkter fra Trimtex-sortimentet. Merk at det er en liten designjustering på årets drakter, klubblogoen har fått plass på brystet, samt at logoen til vår sponsor livelox også er med på trøyene.

Det er forventet levering i uke 20. 

Her er oppskriften fra Trimtex: 

Det er viktig å bestille innen tidsfristen. Vi kan dessverre ikke legge til ordre som kommer inn etter team shoppen er stengt.

Vi gir deg her en rask innføring i hvordan du logger deg inn og handler i nettbutikken vi har satt opp for din bedrift eller klubb: https://www.youtube.com/watch?v=_AaRMLfgSTA

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/search?cgid=TS0001330

Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

«Teamkode for innmelding» trykk «Logg inn»

Hvis du skulle komme bort fra siden, kan du logge inn med aktiveringskode/teamkode: OppsalOrientering2022

Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge, se vår informasjonsfilm her:https://trimtex.no/no/fitle/Fitle.html

Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

Medlemmer av Oppsal Orientering har også rabatt på det ordinære vareutvalget hos Trimtex. Legg inn rabattkoden OppsalO25 ved utsjekk.