13-16Junior og seniorTrening

Intens postplukk på siste tirsdagstrening før jul

Hvor tett er det egentlig mulig å pepre Stallerudåsen med poster? På tirsdag var det ikke mange postdetaljer på kartet som ikke var i bruk. Over tredve frammøtte fra 13 år og oppover fikk en kjempebra nattøkt med intens kartlesing og hyppige retningsskift. Her nyttet det ikke å slurve med inn- og utganger på postene!

Økta ligger i livelox – legg inn sporet ditt!

Etter økta var det gløgg og pepperkaker – selvsagt med alle smitteverntiltak ivaretatt. Dette var siste tirsdagstrening før jul, men vi kommer sterkt tilbake over nyttår. Og så er det selvsagt intervaller i Skøyenbakken på julaften morgen, og muligheter for orienteringsløp flere steder i romjula – sjekk eventor!

Snorre hadde ikke bare lagt løyper, han tok også herlige bilder:

Denne bildekrusellen krever javaskript.