Bra takter av Oppsal-løperne i sesongåpningen

Fem Oppsal-løpere stilte til start i sesongens første skiorienteringskonkurranse – og det ble levert bra da sprint sto på programmet på Sjusjøen.

Vår VM-medaljør og landslagsløper Ane Sofie Krogh har tatt steget opp i seniorklassen, og gjorde det med bravur. Hun sikret en flott tredjeplass, bare åtte sekunder bak vinneren Judita Traubaite fra Litauen.

Førsteårsjunior Ingeborg Roll Mosland leverte også meget solid med fjerdeplass, bare ni sekunder fra pallen. Ingeborg hadde flere av løperne på juniorlandslaget bak seg på resultatlista. I tillegg gjorde Nils Nikolaisen, Marius Aamodt og Tuva Berger Gjelstad alle fine løp på Sjusjøen. I morgen er det nye sjanser på mellomdistanse.

Resultater

Bilder av Oppsals løpere (alle foto: Morten Mosland):

Denne bildekrusellen krever javaskript.