KartKlubben

Årets julegave – alle Oppsals kart som ett kunstverk!

I år tilbyr vi en sensasjonell julegave til alle o-løpere, Ola Dilt’ere, turorienterere og Østmarka-fans! Her er julegaven som virkelig vil overraske og bli satt pris på i mange år.

Klubben har laget et Østmarka-kart i størrelse 70 (B) x 140 (H) cm – det er sammensatt av alle klubbens o-kart fra Ellingsrud i nord til Sandbakken i sør! Fargegjengivelse og detaljnivå er i toppklasse!

Sikre deg et av disse svært sjeldne kartene som aldri før har vært laget!

Dette kunstverket man aldri vil bli lei av å studere blir trykket profesjonelt på en flott, 3 mm aluminiumsplate. Det medfølger 6 monteringsføtter som står 2 cm ut fra veggen, slik at det blir lett å henge opp på hedersplassen i boligen. Kartet pakkes i bobleplast og vil være klart til jul om det bestilles før 1. desember.

Prisen er 1.950 kr, noe som også gir et bidrag til klubbens barne- og ungdomsarbeid. Kartet må hentes hos Eilert Aamodt i Vilbergveien 4 når det er ferdig produsert (du får beskjed når det kan hentes). Bestilles og betales på oladilt.no.

Kartet demper også hjemlengsel! Siste års prototype er allerede blitt en hit hos studenter i Trondheim, og var den viktigste tingen få med seg på flyttelasset til O-kjøkkenet «DiscO» på Moholt.