Endelig fellestreninger igjen – møt opp tirsdager og torsdager

Ventetida har vært lang, men endelig kan vi ønske velkommen til både ungdom, junior, senior og veteraner på fellestrening i vinterhalvåret!

Treningene er åpne for alle som er 13 år eller eldre neste sesong (dvs født 2009 eller tidligere). Treningene er på tirsdager og torsdager fra 9.nov og fram til påske. Det blir muligheter for både o-teknisk trening, høyintensitetstrening, lavintensitetstrening og styrketrening. Og ikke minst mulighet for sosiale treninger sammen med andre Oppsalløpere i alle aldre. Dette må da være noe alle trenger, så trenerne regner med å se veldig mange på treninger framover!

Tirsdager: O-teknikk, løping, styrke og ballspill! Det vil bli løping på kart i terreng så lenge det er bart. Sjekk derfor at dere har hodelykt som gir godt lys, egnede sko til løping på sti / terreng og husk kompass. Vi vil tilpasse nivået til de som deltar på treningen. Husk derfor at dere melder dere på i Eventor (informasjon om øktene og link til påmelding kommer på klubbens facebookgruppe noen dager i forkant). Første trening er tirsdag 9.november. Oppmøte på Skullerud skole senest kl. 18.55. Det blir info om økta kl. 18.55 og vi løper presis kl. 19.00. Vi har tilgang til garderobe hvor man kan legge igjen skiftetøy. Ta med: skotøy for løping på gress og asfalt, kompass, kartpose, hodelykt, refleksvest, innetøy, innesko, banan/brødskive/energibar, drikke, tørt skiftetøy til å ha på etter økta.

Påmelding til trening tirsdag 9.november.

Torsdager: Intervalltrening. Vi vil variere mellom kort-, lang- og bakkeintervaller. Første intervalltrening blir torsdag 11.nov. kl.19. Oppmøte ved Trasop banen (ved Oppsal Arena). Husk: passende sko, drikke og tørr trøye til å ta på seg etter treningen. Intervalltrening er en av de beste måtene å booste formen på – uansett alder og nivå! Ingen påmelding.

Minner også om Langløpet lørdag 13.november. Det er ikke så langt som det høres ut som, du har mulighet til å velge løyper mellom 7 og 15 km og en stor del blir på sti. Meld deg på her så raskt som mulig.

Det jobbes med sesongplanen for 2022. Vi har ventet på at de viktigste terminfestede løpene, NOF-samlingene, kretstreningene, etc. skulle falle på plass. Det har de stort sett gjort nå, så da kommer nok sesongplanen ganske så snart.

For oversikt over treninger og aktiviteter frem mot jul kan dere se på Googlekalenderen på forsiden av oppsal.com. Den vil vi forsøke å oppdatere regelmessig. Men detaljene rundt treningene vil komme på Oppsals Facebookside.