Klart for drømmetur i Østmarka – langløpet lørdag 13.november

Det er høst i Østmarka, den tida hvor frosten skal sette seg i bakken, det knaser i myrene og “biter” litt mer i lufta – det er med andre ord den beste tida for ultralangdistanse! Vi ønsker alle velkommen til en herlig tur gjennom noen av de fineste delene av terrenget vårt LØRDAG 13. november!!

Årets løp vil ha start ved Rustadsaga og mål på Sandbakken, og det er FIRE ulike løyper å velge i. Tre A-løyper mellom 7 og 15 kilometer, en C-løype på ca 6,5 kilometer. C/lett-løypa vil for det meste gå på stier – den er en flott utfordring både for råtasser og for de som går mest Ola Dilt.

Løypelegger Snorre lover å dra traseene gjennom åpne myrer, fururygger, skogsstier og alt som er fint. En og annen motbakke vil kunne dukke opp, men hovedfokus er at alle skal ha en fin tur i skogen. Ettersom det er langdistanse, så skal du heller ikke se bort fra at det kommer noen veivalgstrekk eller fem.

Vel framme på Sandbakken har vi et langbord inne på sportsstua, og klubben vil spandere suppe på løperne etterhvert som dere kommer i mål. Vi håper alle benytter anledningen til en herlig tur i kremterreng – og ta gjerne med treningsglade venner fra andre idretter.

Klasseinndeling: dame- og herreklasse i A-løyper, over/under 17 år i lett løype. Aktive løpere i ungdom/jr/sr oppfordres til å løpe 10 eller 15 km.  Vi oppfordrer til å ha med seg ikke-orienterende treningsvenner for å gi dem en smak av sporten, meld fra på e-post slik at dere får samme gafling! Også løpere under 14 år som ønsker å løpe 10 eller 15 km i par kan varsle på e-post!

Påmelding  i eventor innen onsdag 10. november – hvis du ikke har eventor-bruker sender du en mail til din trener eller til arildand@gmail.com