Vi skal bli enda bedre – bli med på årets viktigste klubbkveld!

NB! Klubbkvelden er flyttet til Skullerudstua!

Oppsal Orientering gjør det bra på mange områder for tida – og det er akkurat da det er viktig å ikke “hvile på laurbærene”. Styret har tatt initiativ til en klubbutviklingsprosess der vi håper at flest mulig av klubbens medlemmer vil delta slik at vi former framtida til klubben sammen. Vi håper på innspill om alt fra turorientering og opplæring til storarrangement og elitesatsing!

Sakset fra invitasjonen:

Oppsal orientering har store oppgaver foran oss i å ta vare på og bygge ut aktivitetstilbudet for barn, ungdom og voksne, ivareta og utvikle kartbanken vår, arrangere store og små løp og tilby det populære mosjonstilbudet Ola Dilt. Og i 2023 er vi arrangører av Norsk O-festival! 

Vi er stolte av hva vi får til i klubben vår – og vi vil bli enda bedre. Derfor inviterer vi til en ettermiddag der vi ønsker å høre din mening.

Vi inviterer klubbens medlemmer (14 år +) til å delta i en klubbprosess i samarbeid med Henning Bratland Carlsen fra Norges Orienteringsforbund onsdag 10. november kl. 18:00-21:00 på SKULLERUDSTUA. 

Påmelding gjøres i Eventor eller på e-post til leder@oppsalorientering.no innen 7. november.

Ikke nøl, bare meld dere på til en forhåpentligvis innholdsrik kveld!

Her er invitasjonen  til klubbkveld:

Invitasjon til klubbutviklingskveld Oppsal Orientering.docx (1)