Treningsmulighet: To Bækkelaget-økter på Skullerudåsen

Bækkelaget har lånt vårt kart til sitt klubbmesterskap, og det er mulig å teste løypene til og med søndag 31.oktober. Postene er markert med postflagg.

Det ligger også en natt-økt ute i samme område. Den er markert med reflekser.

Bækkelaget avvikler forresten sitt klubbmesterskap som omvendt jaktstart, og som en ekstraservice har de satt opp en startliste for Oppsal også, hvis noen har lyst til å lage en liten konkurranse! Pål Christian Ingierd forklarer:

– BSK løper som kjent klubbmesterskapet sitt som en omvendt jaktstart, hvor hver løper får en starttid ut fra sin forventede kilometertid. Det er Truls Kvaase som holder styr på dette, og som grunnlag går han gjennom samtlige resultater fra siste år som klubbens løpere har i Eventor. Resultater som avviker fra standardavviket til hver enkelt løper vektes mindre enn løp som ligger innenfor, og det tas også høyde for nivået på konkurransen i hvert resultat. Pleier å treffe ganske godt, så fremt løperne har en del løp gjennom året. Løpere som har mindre løp blir mer unøyaktig.

Jaktstarten skjer deretter slik at dersom alle løper på sitt gjennomsnittlige normale nivå, så vil samtlige komme samtidig i mål. Dermed bare en klasse, og alle har en fair mulighet til å bli klubbmester. Truls har for moro skyld applisert sin beregningsmodell også på Oppsal sine resultater i Eventor, og vi legger med hvordan startlisten ville sett ut for dere med forventede løpstider per løper. Starttiden er regnet ut fra en forventet målgang for samtlige kl 13.00. Det kan justeres til hva dere måtte ønske. Som grunnlag for matching har jeg også lagt opp resultatlisten vår fra i går.

Du finner kartene – og startlista – i denne dropboxen: https://www.dropbox.com/sh/hkgg1g7g4xnx5j6/AACKF0jkUKAc_jF8nnnSFtnma?dl=0