Surt høstvær, men veldig god stemning på nattløp

Snøvær om morgenen og småslaps og kaldt høstregn utover dagen og kvelden skremte ikke; nærmere 50 løpere fant veien til årets klubbmesterskap natt, og fikk nyte godt av morsomme løyper på Skullerudåsen signert Håvard Berget.

Noen få eksterne løpere hadde også latt seg lokke av nattlig dyst i Østmarka, men det var stort sett bare Oppsal-løpere på start. Hele 15 løpere, altså en tredel av feltet, var under 12 år. Tøff gjeng! Alle løperne fikk velfortjent kake etter målgang – en ekstra takk til bakerne fra familiene Lurås, Tveito og Solem. Det var helt riktige premier etter en hardøkt med hodelykt.

I tillegg ble det delt ut gull(sjokolade)medaljer til de raskeste i hver løype, samt at kveldens seigeste naturligvis fikk en pose seigmenn. I år var det Ketil Åstebøl som hadde flest minutter i skogen av dem med fullført løp, herlig innsats!

Årets klubbmestere i nattorientering:

D13-14: Synne Nordby Hvenekilde

H13-14: Eskil Olaussen

D15-16: Tale Nordby Hvenekilde

H15-16: Christoffer Ånensen

D17-20: Tina Kalleson

D21: Vigdis Hobål

H21: Ola Marius Pedersen

D45: Arnhild Krogh

H45: Ketil Åstebøl

H60: Kjell Winther

Resultatene ellers finner du i eventor!

Bilder fra Snorre:

Denne bildekrusellen krever javaskript.