KlubbenRåtassene

Verdens orienteringsdag: topp opplegg

Tirsdag var det World Orienteering Day, og ungdoms- og juniorgruppa i Oppsal arrangerte orienteringsaktiviteter for barn fra 3. til 7.klasse fra Nøklevann skole. Alle barneskolene i Oppsals nedslagsfelt var invitert, og det dukket opp både råtasser (som hadde trening samtidig) og en god del andre. Med forbehold om litt dobbelttelling var det 44 deltagere, og 14 var helt nye fjes. Veldig bra!

Tina Kalleson hadde hovedansvaret for gjennomføringen, og fikk hjelp av store deler av ungdoms- og juniorgruppa (og noen foreldre) til gjennomføring av arrangement. Tina skriver:

-Tusen takk til alle som både arrangerte og deltok på verdens o-dag – ungdommer, råtasser og voksne! Og en spesiell takk til Katrine for veldig fine løyper, de var populære. Og så hjalp det jo at Jakob sto og delte ut godteri i løypa. Populære var også labyrinten og rakettløypa som mange tok flere ganger. Det virket som det var god stemning og mange fornøyde deltakere.

Det er flott at ungdommene i klubben bidrar som instruktører og arrangører på ting som WOD – det tror vi deltagerne setter pris på! Denne kvelden fortjener et galleri – Snorre og Vigdis er fotografer:

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Bare noen hundre meter unna var det mer orienteringsinstruksjon. Martin Aasen Wright har dratt i gang et orienteringskurs for slagrammede i samarbeid med LHL Hjerneslag Oslo, NOF og Oppsal. Kurset er støttet av Stiftelsen Dam. Tirsdag var det seks deltagere som øvde på kompasskurs i områdene rundt Haraløkka, og det virket som alle var fornøyde. Dette kurset fortsetter utover høsten.

Martin orienterer kursdeltagerne sammen med hjelpeinstruktør Helge.