Harry Lagerts nattcup: ti deltagere fra Oppsal i prologen

Et sikkert høsttegn: Harry Lagerts nattcup startet med prolog i går kveld. Løpet teller ikke i sammendraget, men det var mulig å sanke bonussekunder for jaktstarten. Det var fulltegnet og venteliste, så alle som har lyst til å løpe disse morsomme nattløpene utover anbefales å klikke seg inn i eventor!

Prologen gikk fra Solemskogen. Christoffer Ånensen sto for den beste Oppsal-plasseringen med en fin andreplass i klassen “Ola”, bare 1.32 bak vinneren. Klasseinndelingen er Legendar, Kari, Ola, Lokal og Rekrutt. For de fire første er det mellomdistanser i innledningene, mens det er stor forskjell på løypelengdene i finalen. Rekruttene har C-løyper i alle løp.

Resultater.

Den lengste løypa henger ute noen dager til for de som vil ha en treningsøkt.

Første ordinære løp i nattcupen går fra Hønefoten i Maridalen kommende onsdag.