NM-helgen: solide stafetter og premie på mellomdistanse

Også på NM-lørdagen og -søndagen ble det levert solid av Oppsals representanter. Tina Kalleson fulgte opp sølvet på langdistansen med sjetteplass og premie på mellomdistansen lørdag. 50%(minst!)-Oppsaler Ane Sofie Krogh sikret en ny medalje da hun tok bronse, bare 36 sekunder bak vinneren. Tina var 1.46 bak Ane.

Ask Olaussen i H17-18 fikk noen misser midtveis i løpet, men løp seg likevel inn til 27.plass blant 60 deltagere i H17-18.

Ingen av Oppsals seniorløpere kvalifiserte seg for A-finalen. I B-finalen ble det 33.plass til Kristoffer Fiane Pedersen og 39.plass til Ludvig Rødnes. Her noterer vi hhv 30. og 38.plass på NTNUI-Oppsalerne Are Wigaard og Lavran Thorstensen.

På søndagens stafett leverte Oppsals lag solid. I herreklassen ble det tilslutt 30.plass på førstelaget med Ask Olaussen, Kristoffer Fiane Pedersen og Ola Marius Pedersen, og 40.plass på andrelaget med Ludvig Rødnes, Sigve Vågsnes og Bent Erik Skaug. Det deltok 73 lag i NM-stafetten. Vi merker oss spesielt at Ola Marius hadde 19.beste etappetid på siste etappe. Det var under tre minutter opp til premie.

I kvinnestafetten stilte Oppsal blandalag med Konnerud og Bergens Turn. Her løp Tina Kalleson første etappe. Laget teller ikke i NM, men ville tatt en råsterk 13.plass i stafetten!

Neste år er det Asker og Tyrving som arrangerer NM. Da er det forhåpentligvis kontroll på pandemien, og vi får mange nye juniorer, så ambisjonene bør være å mønstre mange stafettlag!