Trimtex Cup: Ingeborg og Tuva beholder klatretrøyene

Det drar seg til i Trimtex Cup, helgens Follo 2-dagers var det tredje siste i årets ungdomscup. I alle ungdomsklasser var det jaktstart søndag, og det var det totale resultatet som var tellende i cupen.

Ingeborg Roll Mosland ble nummer to i D15-16 og ligger også på andreplass sammenlagt i den klassen. Hun og Nydalens Eira Skaarer Wicklund har delt på å ta seieren i alle løpene i cupen så lagt, men det er altså Nydalen-jenta som har overtaket i sammendraget.

I yngste jenteklasse D13-14 ligger Tuva Berger Gjelstad og Synne Nordby Hvenekilde på hhv fjerde- og sjetteplass etter at de ble nummer 5 og 6 i helgen. Begge har fortsatt mulighet til pallplass sammenlagt.

Både Ingeborg og Tuva holder fortsatt klatre/veivalgstrøyene i cupen (hovedbildet, foto:AOOK).

I yngste gutteklasse var Eskil Olaussen eneste Oppsal-løper på start i helgen, han ble nummer 12. Eivind Vågsnes ligger best an av våre i sammendraget med  sjuendeplass.

Christoffer Ånensen gjorde det skarpest i eldste gutteklasse. Han løp inn til sjetteplass i en jevn jaktstart.

Oppvarming før jaktstart: Christoffer, Nils Niklasson (Nydalen), Jonas Fenne Ingierd (Bækkelaget), Emil Husebye Aamodt (Fredrikstad). (foto: Pål Christian Ingierd)

I sammendraget er Christoffer nummer fire og Sondre Olaussen nummer fem, men begge kan løpe seg opp på pallen på avslutningshelgen.

Oppsal stilte med i alt 15 løpere, og vi merker oss bestetid i Åpen A-lang til Espen Aubert!

Resultater Follo 2-dagers.

Det har vært en lag Trimtex Cup-sesong siden starten med Oppsals mini-KVM, og endel skjær i sjøen med koronarestriksjoner og løpere som har måttet gå i karantene og ikke fått delta. Men all ære til arrangørklubber og krets som har holdt ungdomstilbudet oppe. Nå er det bare to konkurranser igjen i cupen, sprint arrangert av Koll 25.september, mens Lillomarka har finalen lagt inn i Gromløpet dagen etter.