Verdens o-dag for 3. til 7.-klassinger tirsdag, møt opp

Oppsal Orientering er med på arrangementet “Verdens Orienteringsdag” tirsdag 14.september. Barn fra tredje til sjuendeklasse inviteres til en kveld med orienteringsaktiviteter fra Nøklevann skole. Det er ungdommene i klubben som står for opplegget og er hovedinstruktører og løypeleggere.

Deltagerne får lære om kart og kompass, prøve seg på ulike orienteringsløyper og andre aktiviteter. Det er lov å ha med en voksen som følge i løypa. Det er ikke nødbendig med noen forkunnskaper i orientering.

Det blir premie til alle som deltar.

Alt foregår på Nøklevann skole, tirsdag 14.september klokka 18-1930. Oppsals råtassgruppe, treningsgruppa for de under 12 år, kommer også til å ha treningen sin fra Nøklevann skole denne kvelden.

For mer info, kontakt tina.kalleson@gmail.com