Treningsmuligheter tirsdag og torsdag – for alle!

Det har vært mye ungdomsfokus i klubben det siste året, men nå er restriksjonene på trening for alle aldersgrupper lettet på. Denne uka blir det to treningsmuligheter for alle! Benytt sjansen til å få en økt tirsdag, torsdag – eller begge kvelder!

I morgen tirsdag er det fellestrening fra Grønmo. Ungdom/juniortrenerne har lagt et opplegg med stjerneorientering på kart med og uten stierr, samt egen stjerneløype på C-nivå. Planen er intervall i form av jogging ut til posten og høy fart tilbake. Det blir fokus på kompasskurs.

For å sikre at det blir nok kart er det påmelding innen tirsdag klokka 12 i eventor. Oppmøte senest klokka 18 på Grønmo utfartsparkering. Derfra er det felles info og oppvarming i smågrupper til start. Ta med o-sko, kartpose, kompass, skift og mat/drikke å ha etter økta.

Veien til start, for de som eventuelt kommer senere.

Denne uka kommer også en ny Ukas løype, med start på veien vest for Ulsrudvann (samme sted som start og mål for terrengløpet Ulsrudvann rundt). Vi forsøker oss med tidtaking på torsdag for de som ønsker det. Da blir det også stemplingsenheter (brikke) på postene (det vil det ikke være senere i uka).

Disse løypene er torsdagstrening for ungdom/junior! Det er oppmøte klokka 1800 og fellesstart ca klokka 1815, så det blir en fin test på løping i felt før Follo 2-dagers, hvor det skal være jaktstart til helgen.

Det er fire løyper; 4,5 km A, 3,1 km A, 2,5 km B og 2 km C. Løypeleggerne har prøvd å ha fokus på retningsendring og fartsavpasning. Den lengste A-løypa er gaflet.

Unge råtasser anbefales å prøve seg på C-løypa, gjerne med følge eller to sammen. De eldste råtassene bør prøve seg på B-løypa for å trene til 13-årsklassen neste år.

Meld dere gjerne på i forkant, slik at det blir nok kart! Husk å ta med egen plastpose til kartet.

Gjerne forhåndspåmelding her: https://eventor.orientering.no/Events/Show/15537

Plassering av start/mål