KM sprint: sølv til Ingeborg, 23 startende fra Oppsal

Oppsal var en av de største klubbene under Romeriksløpet søndag. Hele 23 løpere, de aller fleste under 16 år, stilte til start på Eidsvoll.

Løpet var KM sprint for ungdomsklassene.

Ingeborg Roll Mosland sikret klubbens eneste KM-medalje med sølv i D15-16, ti sekunder bak vinneren. I samme klasse ble Ane Hustvedt nummer seks.

I D13-14 var Tuva Berger Gjelstad nærmest medalje – hun hadde 33 sekunder opp til bronsen.

I H13-14 ble Eivind Vågsnes nummer seks, mens Aksel Nikolai Aubert og Henning Reichenbach ble henholdsvis nummer 9 og 10 i H15-16, som var den største klassen i løpet. Det var en del DNS i ungdomsklassene, noe som nok skyldes ymse karantener rundt om på skolene i Oslo og Akershus.

I klassene uten KM-status var det mange fine Oppsal-prestasjoner, med andreplass til Nils Nikolaisen (H-10), tredjeplasser til Morten Mosland (H40), Elin Kalleson (D40) og Boye Bøhlerengen (H50) og fjerdeplasser til Sivert Landrø Grindedal (H11-12) og Per-Ivar Nikolaisen (H40).