NM knockoutsprint: Tina slått ut i semifinalen

Tina Kalleson var eneste Oppsal-løper som tok seg videre fra kvalifiseringen under NM knockoutsprint i dag. I semifinalen i D19-20 ble hun nummer fem i sitt heat, og ble dermed slått ut. Likevel hadde Tinas semifinaletid holdt til andreplass i det andre semifinaleheatet. Det heatet ble vunnet av eks-Oppsaler Ane Sofie Krogh, som i NTNUI-drakt tok sølv på sprinten fredag. I finalen gikk det ikke like glatt, og Ane endte på sjetteplass.

Sigurd Rødnes (H17-18) og Katrine Bjordal Veggan (D17-18) kom dessverre ikke til semifinalen. Sigurd var nærmest, men tidstap i første del av løypa gjorde at han fikk for mye å ta inn mot slutten.

Resultater og replay av finalene i livesenteret.

Søndag avsluttes sprint-NM med stafett – Oppsal stiller to tente lag!