KlubbenKonkurranse

Topp klubbmesterskap med nesten åtti deltagere

Herlig løpsvær, tette dueller, flotte løyper, gode kaker og topp stemning – alt var som det skulle være i årets klubbmesterskap! Stein, Thor og Vigdis sto for et veldig fint arrangement fra Bjartbakken, og tross noen karantene-forfall var det nesten 80 startende. Over 30 av dem var under 12 år, det er kjempebra!

Her er årets klubbmestere:

D13-14: Iben Johansen-Barli

H13-14: Eskil Hobøl

D15-16: Ingrid Johansen-Barli

H15-16: Sondre Olaussen

D17-20: Tina Kalleson

H17-20: Ask Olaussen

D21: Dagrun Brox Rayamajhi

H21: Per-Ivar Nikolaisen

D45: Arnhild Krogh

H45: Morten Mosland

H55: Carl Erik Wasberg

H65: Lars Klyve

Det var mange tette dueller; minste seiersmargin i D13-14 hvor det bare var 25 sekunder mellom Tuva og Iben. I guttas seniorklasse var det under to og et halvt minutt som skilte første- og fjerdeplass. (Men samtlige seniorer ble slått av Ask, som vant juniorklassen).

Her er resultatene: https://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=15359&groupBy=EventClass

Dersom du ikke fikk deltatt kan du likevel teste løypene – de er Ukas løype fram til 8.september. https://eventor.orientering.no/Events/Show/15502

Familiekonkurransen ble gjentatt i år. De to løperne med best kilometertid i hver familie teller, men løperne må komme fra hver sin generasjon i familien. Som i fjor var det familien Nikolaisen som stakk av med sjokoladepokalen, nå med Per-Ivar og Nils i lagoppstillingen. De hadde en gjennomsnittskilometertid på 8.47, og vant foran Kalleson/Nilsen (11.12) og Landrø Grindedal (11.29). Familiene Brox Rayamajhi, Lurås/Hobøl, Solem og Våland Alsos/Almås stilte også med flere generasjoner i klubbmesterskapet.

Denne bildekrusellen krever javaskript.